Τί μας προσφέρουν τα ταξίδια...

2014-02-24 17:00

Ναι, τα ταξίδια θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Πολύ καλύτερο.

Θα δοκιμάσεις το καινούριο, θα αντικρύσεις το άγνωστο και θα ζήσεις το "κάτι-έξω-από-το-δικό-σου-κόσμο-". Θα διαπιστώσεις πόσο μικρός είναι ο δικός σου κόσμος και πόσο κακό σου κάνει αυτό το "συνηθισμένο" που στοιχειώνει τη ζωή σου καμιά φορά. Και ναι, το να μάθεις πώς πίνουν τον καφέ τους στο Κίεβο ή πόσα φιλιά δίνουν για καλημέρα στη Βασιλεία, είναι προίκα. Μόνο αν τα ζήσεις θα τα αφομοιώσεις.

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις ζήσει χίλιες ζωές σε μία, αυτό είναι να έχεις κάνει χίλια ταξίδια σε μία ζωή.

Για μένα κάθε ταξίδι είναι και μία ζωή και παλεύω καμιά φορά να τις χωρέσω όλες αυτές σε μία. Σε κάθε ταξίδι πρέπει να ζεις και μία διαφορετική ζωή και όλες μαζί θα φτιάξουν τη δική σου. Είτε φεύγεις για λίγο, είτε για πολύ, είτε για πάντα, είτε χωρίς επιστροφή

Να ξέρεις ότι ακόμη και η μοναξιά στα ταξίδια μπορεί να γίνει η καλύτερή σου φίλη. Ούτε αυτό να φοβάσαι. Ο καλός συνταξιδιώτης πρέπει πρώτα να είναι ο εαυτός σου και έτσι να οργανώνεις τα ταξίδια σου. Η υπόλοιπη παρέα είναι εκεί για να κάνει αυτό που κάνεις και εσύ. Να ζήσει άλλη μία ζωή.

Και αν όλα αυτά σου ακούγονται πολύ ρομαντικά και καθόλου εμψυχωτικά, θα σου δώσω μόνο αυτό για να δεις ότι δεν υπερβάλλω καθόλου.

Το πιστεύω, το ζω, το υιοθετώ και το προωθώ.

 

Α.Τ

Επαφή

Solo Travel Agency

travelsolo@ymail.com

ΚΥΠΡΟΥ 2
ΣΕΡΡΕΣ
62100

Πολυζωίδη 2, Θεσσαλονίκη, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

23210-57636

Αναζήτηση στο site

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode