Σχετικά με εμάς

Το Solo Travel Agency αναγνωρίζεται ως ένας από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στη χώρα. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η ακλόνητη δέσμευση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε έναν από τους πελάτες μας. Από την ίδρυση μας, έχουμε εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών στον κόσμο. Το μυστικό πίσω από την επιτυχία μας είναι η δέσμευσή μας για την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και η επένδυσή μας στην καινοτόμο τεχνολογία για να βρούμε το χαμηλότερο κόστος και να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Για να επιτευχθεί αυτή η δέσμευσή μας, να παρέχουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας και το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες σε διαφορετικούς προορισμούς για να προσεγγίσουμε τους πελάτες μας. Επιπλέον, έχουμε κάνει μια ιδιαίτερη επένδυση στις καινοτόμες τεχνολογίες που μας βοηθούν να παρέχουμε εγκαίρως, με ασφάλεια, και να βρούμε τις καλύτερες τιμές σε κάθε θέση, δραστηριότητα και προϊόν.

Σας προσκαλούμε για να μάθετε περισσότερα για τα πακέτα και τις υπηρεσίες μας εδώ στην ιστοσελίδα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις.

Επαφή

Solo Travel Agency

travelsolo@ymail.com

ΚΥΠΡΟΥ 2
ΣΕΡΡΕΣ
62100

Πολυζωίδη 2, Θεσσαλονίκη, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

23210-57636

Αναζήτηση στο site

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode